В начало

Klaipedos nafta стала оператором СПГ-терміналу у Брунсбюттелі

Компанія Klaipedos nafta, оператор терміналу скрапленого природного газу (СПГ) у Литві, стала комерційним оператором ще одного СПГ-терміналу в Німеччині. Про це з посиланням на повідомлення Klaipedos nafta пише агентство «Інтерфакс-Україна/BNS».

Йдеться про комерційну експлуатацію СПГ-терміналу, що працює в Брунсбюттелі в гирлі річки Ельби.

Проєкт терміналу СПГ у Брунсбюттелі було реалізовано компанією Elbehafen LNG, дочірньою компанією енергетичної групи RWE, на замовлення уряду Німеччини.

Згідно з договором, укладеним з цією компанією, управління терміналом включає створення й обслуговування систем, необхідних для комерційної експлуатації терміналу, управління логістичними операціями, резервування потужностей терміналу та інші послуги.

Раніше повідомлялося, що німецька енергетична компанія Uniper обрала Klaipedos nafta для керування терміналом СПГ у Вільгельмсхафені (ФРН) на узбережжі Північного моря. Керуватиме терміналом литовська компанія до березня 2024 року.

Klaipedos nafta має досвід участі і в інших проєктах зі зберігання СПГ, зокрема компанія експлуатує термінал СПГ у бразильському порту «Асу».

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти