В начало

Кабмін призначив нового керівника Адміністрації морських портів

Кабінет міністрів призначив виконувача обов'язків голови ДП «Адміністрація морських портів України» (АМПУ), а також директорів Одеського морського торговельного порту, Морського торговельного порту «Чорноморськ» та Морського торговельного порту «Південний».

Відповідні розпорядження №№537-р, 538-р, 539-р, 540-р уряд ухвалив 28 червня, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Зокрема, Кабмін поклав виконання обов'язків голови ДП АМПУ на Олексія Вострикова, до цього він був заступником голови АМПУ з технічних питань і розвитку інфраструктури.

Директором Одеського морпорту призначено Олексія М'ясковського (до призначення – виконувач обов'язків директора); директором Чорноморського морпорту – В'ячеслава Волошина (раніше – виконувач обов'язків директора); директором МТП «Південний» перепризначено Олександра Олійника (на посаді з червня 2021 року, до цього вже очолював підприємство з листопада 2019 року по серпень 2020 року).

АМПУ входить у сферу управління Міністерства інфраструктури України і об'єднує українські морські порти та інші інфраструктурні елементи, одночасно сприяючи розвитку і конкурентоспроможності кожного з них. Структура підприємства складається з центрального офісу в Києві й головного представництва в Одесі, філій «Дельта-Лоцман» і «Днопоглиблювальний флот», а також 13 філій у морських портах України.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти