В начало

Хто наступний?: UPG знизила ціни на бензин на 1 грн/л

Мережа UPG знизила ціни на свою лінійку бензинів на 1 грн/л, до 56 грн/л на А-95 і до 58 грн/л — на upg95. Про це свідчить моніторинг Консалтингової групи «А-95» за 11 вересня.

Також оператор знизив ціну на дизпальне у Житомирській області на 40 коп./л, на решті станцій ціни поки залишаються без змін.

Як свідчить опитування enkorr, кілька мереж також розглядають можливість зниження цін на світлі нафтопродукти, зокрема на дизпальне.

«Ціни у гурті падають, зовнішній ринок летить донизу, а залишки дорогого продукту солідні», – розповів один із трейдерів.

Гуртові ціни на дизпальне вже впали нижче за доакцизні й на 11 вересня у середньому становлять 43,09 грн/л. Це відбувається через несподіваний обвал світових цін на нафту й нафтопродукти, який за останній місяць становить 15%.  

Такий перебіг подій став неприємною несподіванкою для учасників паливного ринку, оскільки через підвищення ставок акцизного збору з 1 вересня вони імпортували у серпні рекордні обсяги всіх марок моторних палив.

Як повідомляв enkorr, постачання бензину зросли до 166,3 тис. тонн, дизельного пального — до  664 тис. т, скрапленого газу — до 124 тис. т

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти