В начало

Голова нафтової компанії Trafigura Mexico Eschenbach залишає компанію AMLO Roils

Директор Trafigura Group Mexico Oil and Gas Katia Eschenbach покинув компанію, оскільки націоналістична енергетична політика у другій за величиною економіці Латинської Америки створює проблеми для торговельних компаній, повідомляє Bloomberg.

Ешенбах очолював діяльність фірми в Мексиці протягом 12 років з метою отримати прибуток від реконструкції енергетичного ринку країни за попередньої адміністрації, зі слів джерел, обізнаних у цьому питанні. Ешенбах не відповів на повідомлення з проханням про коментарі, а Trafigura вказала в заяві, що не коментує кадрових питань.

Trafigura, один із найбільших у світі торгових будинків сировинними товарами, є однією з низки іноземних фірм, які зіткнулися з труднощами в роботі в Мексиці через націоналістичну енергетичну політику президента Андреса Мануеля Лопеса Обрадора, яка включала скасування дозволів на імпорт палива і проєкти терміналів.

Як відомо, президент AMLO призупинив контракти Trafigura на імпорт палива 2021 року, стверджуючи, що компанія перевозила контрабандне паливо. Trafigura відкинула звинувачення й торік відновила нормальну роботу в Мексиці. Проте фірмі також заборонили торгувати нафтою з підрозділом PMI  Petroleos Mexicanos через звинувачення в корупції близько двох років тому.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти