В начало

GASPOL розпочав перевезення скрапленого газу у цистернах GATX

GASPOL, найбільший постачальник газу в Польщі, використовуватиме вагони GATX LPG для транспортування скрапленого нафтового газу з порту Гданська до своїх терміналів у країні, повідомляє портал RailFreight.

Зазначається, що ця співпраця дозволить забезпечувати Польщу газом лише із Західної Європи й США. Польська компанія припинила імпорт газу з росії ще в березні.

GASPOL має три термінали, в Гданську, Малашевичах і Седзішові, а також один завод із наповнення балонів, усі їх обладнано залізничним сполученням. Вагони, надані GATX, будуть використовуватися на всіх терміналах GASPOL відповідно до потреб логістики й ланцюга постчань. 

Вагони GATX, виготовлені у власній майстерні GATX WSO Ostróda, використовуються GASPOL з початку листопада. «Нові вагони, які ми будемо використовувати для транспортування скрапленого нафтового газу по всій Польщі, матимуть місткість 119 кубічних метрів», — каже представник GASPOL. Вагон Jumbo LPG (скраплений нафтовий газ) 119 кубічних метрів, представлений у парку GATX Rail Europe з 2018 року, є оптимізованим вагоном LPG на ринку за останні роки. Удосконалення його конструкції включають меншу вагу тари, буфери аварій і відсутність даху сонцезахисного кожуха.

Крім того, вагони оснащено міцною головкою цистерни, яка відповідає стандарту RID TE25, з вільним доступом до клапана відповідно до специфікацій EN12561-3 і дозволяє легко керувати гідравлічним клапаном. Усі клапани оснащено безпечними сильфонними затяжками. Вагон також оснащено вищим класом колісних пар із 25-тонними осями з максимальним навантаженням на вісь 22,5 тонни та довжиною над буферами 18,8 метра, тоді як відстань між зовнішніми осями досягла 13,9 метра.

GATX Rail Europe — провідний орендодавець вагонів, який надає повний спектр послуг. Офіси компанії розташовано по всій Європі, включаючи Австрію, Німеччину, Польщу, Францію, Нідерланди й Швейцарію. Парк компанії нараховує понад 27 500 вантажних вагонів, цистерн і фітингових платформ.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти