В начало

Freeport LNG скасовує деякі березневі відвантаження через труднощі з перезапуском

Другий за величиною завод з виробництва скрапленого природного газу (СПГ) у США, Freeport, скасував до чотирьох постачань СПГ через труднощі з перезапуском після восьмимісячного простою, повідомили Reuters торгові джерела.

Крім того, нещодавно завод завантажив ще одне судно з меншою кількістю газу, ніж спочатку планувалося, додали два джерела.

Коли Reuters зв’язався з прес-секретарем Freeport LNG, він сказав, що компанія не коментує комерційну діяльність, яка включає розклад вантажів.

Раніше цього місяця компанія заявила, що слід очікувати змін у потоках вихідного газу та темпах виробництва, враховуючи тривалість простою заводу, оскільки триває процес перезапуску, і очікується, що завод повернеться до повного виробництва протягом наступних кількох тижнів.

Відновлення роботи заводу, що становить 20% експорту СПГ США, є важливим для глобальних поставок СПГ, особливо враховуючи, що Європа відновлює свої газові сховища після того, як росія скоротила експорт газу після вторгнення Москви в Україну.

Поточний попит на СПГ в Європі не такий високий, як раніше, через м’яку зиму, високі запаси та зниження промислового попиту.

Але попит може знову зрости на тлі прогнозів про спекотне літо, низькі рівні води та зростання попиту в Китаї після пом’якшення обмежень, пов’язаних із COVID-19.

Працюючи на повну потужність, Freeport може перетворювати приблизно 2,1 мільярда кубічних футів газу на добу в СПГ для експорту.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти