В начало

Fishka від OKKO зібрала 10 млн грн на протезування бійців

Завдяки проєкту, який реалізує Fishka – програма лояльності мережі АЗК ОККО, – зібрано 10 млн грн на протезування українців. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі АЗК.

«За місяць, відколи стартував інтерактивний благодійний проєкт «Фішкограй» програми лояльності Fishka, вдалося зібрати понад 10 із 30 млн грн для реабілітаційного центру «Незламні», який займається протезуванням і реабілітацією захисників і захисниць України, а також цивільних людей, котрі втратили кінцівки через війну», – йдеться у прес-релізі компанії.

«Завдяки вашій небайдужості й музиці Івасюка, яка звучить у додатку Fishka, ми доволі швидко закрили третину від необхідної суми. Попереду ще 20 млн грн, та я впевнена, що ми швидко впораємося, адже дуже багато людей очікують на нашу допомогу», – каже Ольга Семчук, керівник програми лояльності Fishka.

Як зазначили у реабцентрі «Незламні», вартість протезів – від 10 до 50 тис. доларів, тож допомога учасників акції просто безцінна.

Нагадаємо, що долучитися до проєкту «Фішкограй» можуть усі користувачі додатку Fishka. За кожну покупку в партнера надається можливість вгадати мелодію Володимира Івасюка, виконану на одному з українських народних інструментів. А програма Fishka разом з партнером Mastercard за кожну таку спробу переказують донати для центру «Незламні». Якщо відповідь правильна, сума доната буде від 3 до 1000 грн (величина генерується випадковим чином), якщо ні – благодійний переказ становитиме 1 грн. За оплату платіжною карткою Mastercard на ОККО можливість вгадати мелодію й згенерувати донат надається двічі.

Крім того, підтримати проєкт можна балами Fishka у додатку чи на сайті, або донатом на mono банку. Вже майже 40 тис. клієнтів Fishka переказали свої бали на цю ініціативу. Найбільший донат на mono банку був 50 тисяч гривень, а балами – 7 347 грн.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти