В начало

ExxonMobil планує технічне обслуговування НПЗ у Роттердамі

Роттердамський нафтопереробний завод (НПЗ) ExxonMobil, потужність якого 191 тис. барелів на день (б/д), готовий до комплексного ремонту, який розпочнеться в середині лютого, повідомляє ChemAnalyst.

Планується, що роботи з технічного обслуговування триватимуть значний період часу, і планується завершити їх до кінця квітня. Це стратегічне рішення узгоджується з прагненням ExxonMobil підтримувати ефективність роботи й гарантувати довгострокову надійність НПЗ. Проведення таких ремонтних робіт — стандартна практика в галузі, спрямована на підвищення безпеки, оптимізацію продуктивності й розв'язання будь-яких потенційних проблем, які можуть виникнути під час регулярних операцій.

Графік технічного обслуговування, що охоплює час із середини лютого до кінця квітня, відображає складність поставлених завдань. Протягом цього періоду різні агрегати і компоненти НПЗ пройдуть ретельну перевірку та, у разі потреби, ремонт або заміну. Цей проактивний підхід має вирішальне значення для запобігання неочікуваним збоям у роботі та оптимізації можливостей нафтопереробного заводу.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти