В начало

«Еверласт» долучився до програми «Зроблено в Україні»

ТОВ «Еверласт» долучилася до державної програми «Зроблено в Україні», завдяки чому при купівлі напівпричіпа-цистерни для нафтопродуктів можна отримати 15% компенсацію від держави. Про це повідомила компанія на своїй сторінці в Facebook.

Як зазначає виробник, компенсацію можна отримати на товари, придбані до 1 грудня 2024 року. Подати ж заявку — до 5 грудня. Якщо техніка придбана після 1 грудня, компенсація нараховуватиметься наступного року.

Компенсація для клієнтів проводитиметься через банки, які стали учасниками меморандуму.

Щоб взяти участь у програмі, необхідно:

- придбати техніку із переліку й оплатити покупку через уповноважений банк, який долучився до програми;

- подати заявку до банку на компенсацію разом із копією платіжного документа та актом прийняття-передачі.

«Розширення програми компенсації за придбання української техніки — це важливий крок у межах політики «Зроблено в Україні». Завдяки цій підтримці частка української продукції на внутрішньому ринку за 2017-2021 роки зросла вдвічі. Обсяг виробництва збільшився з 5 до 12 тис. одиниць, і половину цієї продукції вдалося експортувати», — йдеться в повідомленні.

Довідка enkorr

ТОВ «Еверласт» – завод із виробництва автоцистерн, напівпричепів, причепів, а також надбудови на автошасі, для транспортування газів, темних і світлих нафтопродуктів, хімічних речовин, харчової продукції.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти