В начало

Експорт ДП з Індії в Європу відновлюється

У березні обсяги постачань дизельного пального з Індії в Європу продовжували зростати, свідчать дані Консалтингової групи «А-95». Минулого місяця в країни ЄС і Туреччину було відправлено 987 тис. тонн продукту, це на 37% більше порівняно з лютим.

Постачання дизпального в бік Європейського континенту зростають попри скорочення трафіку через Суецький канал. У березні коротким шляхом у Європу було відправлено лише два судна загальним обсягом 104 тис. тонн, тоді як у лютому канал перетнули шість танкерів, які перевезли 417 тис. тонн палива.

Нагадаємо, в січні індійська Reliance Industries різко скоротила продажі дизпального в Європу через загрози обстрілів хуситськими повстанцями. Але попри підвищену небезпеку, залишалися сміливі перевізники, що відправляли судна через Суец, хоча це, ймовірно, призвело до зростання ставок страхових платежів.

Кількість країн-отримувачів індійського дизпального в березні зменшилася з шести до чотирьох. Минулого місяця найбільші обсяги продукту було відправлено у Францію (398 тис. тонн) й Нідерланди (389 тис. тонн). Також партії по 100 тис. тонн було відвантажено в напрямку Бельгії й Туреччини.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти