В начало

Чоловік привласнював ДП газовидобувного підприємства – прокуратура

У Харківській області затримано ділка, який привласнював дизельне пальне зі свого місця роботи. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура на своєму телеграм-каналі.  

«За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру чоловіку у привласненні й розтраті чужого майна, яке було ввірене особі, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 191 КК України)», – повідомляє прес-служба облпрокуратури.

Як зазначається, підозрюваний з кінця 2022 року працює водієм газовидобувного підприємства на Харківщині.

За даними слідства, з травня 2024 року він приїжджав до свого будинку в Чугуївському районі й зливав дизельне пальне з паливного бака службового автомобіля у власні каністри.

Потім чоловік продавав вкрадений товар, за що отримував гроші. У результаті злочинних дій фігуранта підприємству завдано майнової шкоди, розмір якої наразі встановлюється відповідними експертизами.

«19 червня правоохоронці затримали ділка в порядку ст. 208 КПК України за місцем його проживання. Суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення: підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», – повідомляє прокуратура.

Досудове розслідування проводить СВ ВП №3 Харківського РУП №3 ГУНП в Харківській області за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Харківській області.

Як писав enkorr раніше, правоохоронці повідомили про підозру учасникам організованої злочинної групи, які привласнили дизельного пального на понад мільйон гривень.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти