В начало

Чистий прибуток Shell за дев'ять місяців виріс у 4 рази

Чистий прибуток англо-нідерландської енергетичної компанії Shell, що припадає на її акціонерів, за перші три квартали в річному вираженні зріс у 3,7 раза — до $31,9 млрд, випливає зі звітності компанії.

У перерахунку на одну звичайну акцію розбавлений прибуток компанії склав $4,25 після $1,1 роком раніше. Виручка Shell у річному вираженні збільшилася в 1,6 раза — до $280,01 млрд.

Чистий прибуток компанії, що припадає на акціонерів, за третій квартал склав $6,743 млрд після збитку в $447 млн за аналогічний період торік. У перерахунку на одну звичайну акцію розбавлений прибуток склав $0,92 після збитку в $0,06. Виторг збільшився в 1,6 раза і склав $95,7 млрд.

Скоригований прибуток Shell у сфері геологорозвідки і видобутку (upstream) за квартал підскочив у чотири рази – до $5,357 млрд. Видобуток склав 2,766 млн барелів нафтового еквівалента на добу, знизившись у річному вираженні на 9,8%.

Shell — британо-нідерландський нафтогазовий концерн, який займається видобутком, переробкою і маркетингом вуглеводнів у більш ніж 70 країнах. Штаб-квартиру розташовано в Гаазі (Нідерланди).

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти