В начало

Chipo відновила роботу трьох АЗС на Київщині

Мережа АЗС Chipo упродовж липня відновила роботу трьох АЗС, розташованих у Києві й Київській області. Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.

«Мережа АЗC Chipo поступово відновлює повноцінну роботу заправних станцій після початку повномасштабних бойових дій в Україні. Зокрема, в липні-місяці знову запрацювали АЗС за адресами:

  • м. Київ, вул. Академіка Заболотного,156/1,
  • Київська область, м. Бровари, вул. Київська, 1,
  • Київська область, Обухівський р-н., с. Підгірці, вул. Надгірна, 20 А.

Загалом же станом на початок серпня наша мережа налічує 59 АЗС», – йдеться у повідомленні.

Як зазначили у компанії, через загрозу обстрілів і ракетних ударів, довелося зупинити роботу всіх АЗС у Київській і Чернігівській областях, загалом 7 АЗС, ще в перший день війни. Під час бойових дій було пошкоджено приміщення операторної й обладнання на АЗС в Гостомелі, роботу цієї АЗС досі не відновлено.

«У період гострого дефіциту пального й у зв’язку з логістичними проблемами було призупинено роботу кількох віддалених АЗС. У цей час всі зусилля компанії було спрямовано на пошуки пального і шляхів його доставки на АЗС. Оскільки до війни все пальне, що реалізовувалось в мережі, ми закуповували у трейдерів на внутрішньому ринку, нові реалії стали справжнім викликом для менеджменту компанії», – кажуть у прес-службі.

У Chipo зазначають, що перші партії пального з Європи заїхали на АЗС компанії у квітні, а вже зараз «100% потреб у дизельному пальному і близько 90% у бензинах компанія забезпечує за рахунок власного імпорту». Пальне постачається з Молдови, Польщі й Литви.

Наразі, додають у прес-службі, відділ маркетингу й комерційний відділ компанії активно працюють над відновленням маркетингових і партнерських програм, які було зупинено ще в лютому.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти