В начало

Chevron з профспілками не досягли угоди щодо страйку СПГ

Підрозділ Chevron в Австралії і профспілки, що представляють своїх працівників на експортних терміналах СПГ Gorgon і Wheatstone у західній Австралії, не змогли досягти угоди й припинити страйк. Про це повідомляє LNG Prime.

Робітники СПГ-заводів Chevron Gorgon і Wheatstone, а також платформи Wheatstone почали протести 8 вересня після того, як перемовини між енергетичним гігантом і профспілками завершилися без угоди.

Крім того, Офшорний альянс, до якого входять Морський союз Австралії й Австралійський профспілка робітників, надав Chevron повідомлення про те, що з 14 вересня можуть діяти заборони на роботу до 24 годин на добу.

Компанія Chevron намагалася звузити розбіжності з працівниками та їхніми представниками шляхом подальших перемовин за посередництва Комісії з добросовісної роботи на робочому місці Австралії.

Нещодавно компанія звернулася до FWC з проханням допомогти вирішити поточну суперечку з профспілками, і цього тижня продовжилися погоджувальні засідання.

«Після наступних узгоджувальних сесій, що відбулися цього тижня з Комісією за чесну працю, з профспілками не було досягнуто жодної угоди», — сказав LNG Prime у середу представник Chevron.

«Chevron Australia веде змістовні перемовини, намагаючись завершити корпоративні угоди з конкурентоспроможною винагородою й умовами, однак профспілки продовжують вимагати умов, значно вищих за ринкові», — сказав представник Chevron.

«Триваюча відсутність згоди підтверджує нашу думку про відсутність розумної перспективи досягнення згоди між сторонами», — сказав речник.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти