В начало

Chevron Australia знову спробує домовитися з профспілками СПГ за участі посередників

Chevron і профспілки, що представляють працівників двох австралійських заводів з виробництва скрапленого природного газу (СПГ), зустрінуться для перемовин у середу після того, як нафтогазова компанія попросила промислового арбітра допомогти укласти угоду, оскільки працівники погрожують відновити страйки.

Як повідомляє Reuters, Chevron і профспілки зустрінуться о 10:30 ранку за місцевим стандартним часом (02:30 за Грінвічем) для перемовин із комісаром Берні Ріорданом, згідно з даними веб-сайту Комісії чесної праці (FWC). Минулого місяця Ріордан допоміг досягти принципової угоди, яка поклала кінець тижням страйків на підприємствах Gorgon і Wheatstone.

Але спроби перетворити ці принципи на юридично обов’язкову угоду зазнали невдачі минулого тижня, коли профспілки звинуватили Chevron у невиконанні зобов’язань. У понеділок профспілки заявили, що страйки відновляться 19 жовтня.

У відповідь Chevron заявила, що налаштована на угоду, і залишилася лише невелика кількість питань, включаючи те, як відшкодовуються витрати на проїзд і харчування й спільне використання кабіни на офшорній платформі Wheatstone.

Chevron у вівторок послався Reuters на свої коментарі, зроблені напередодні ввечері.

Профспілки повідомили Chevron і FWC, що відмовляться від вересневої угоди у разі внесення поправок, які зменшують права працівників, повідомив Reuters представник профспілки, який брав участь у перемовинах.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти