В начало

Буковинець сплатив шахраєві 38 тис. грн за неіснуюче пальне – поліція

Жителя Чернівців на 38 тис. грн ошукав невідомий, який «продав» йому через інтернет талони на пальне за «зниженою ціною». Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Чернівецькій області.  

Як зазначають у поліції, 19 серпня із заявою про шахрайство до Чернівецького районного управління поліції звернувся 31-річний місцевий житель.

«Чоловік розповів, що йому зателефонували невідомі особи й запропонували придбати талони на пальне за зниженою ціною. Відтак буковинець самостійно перерахував невідомому продавцю 38 тис. грн, а талонів так і не отримав», – повідомляє прес-служба поліції області.

Правоохоронці закликають громадян бути обачними при купівлі товарів в інтернеті. Інформацію про можливість придбати талони на пальне за нижчою ціною радять шукайти на офіційних сайтах АЗС чи телефонувати до них на «гарячу лінію».

«У жодному разі не купуйте талони з рук незнайомців і не перераховуйте гроші на невідомі рахунки», – закликали у поліції.

Як писав enkorr раніше, аферист ошукав жителя Тернопільщини на 45 тис. грн, які той сплатив за талони на неіснуюче пальне.

Видання також повідомляло, що у Кривому Розі викрили 28-річного шахрая, який через інтернет реалізовував фальшиві талони на пальне.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти