В начало

Brent здешевшала до $96,43 за барель після зростання ціни днем раніше

Котирування нафти слабко знижуються на ранкових торгах у вівторок після зростання на день ​​раніше.

На 8:15 за кск жовтневі ф'ючерси на Brent дешевшали на лондонській біржі ICE Futures на $0,22 (0,23%), до $96,43 за барель. У понеділок Brent здорожчала на $1,73 (1,8%), до $96,65 за барель.

Вересневі ф'ючерси на WTI на той час дешевшали на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) на $0,23 (0,25%), до $90,53 за барель. За попередню сесію контракт здорожчав на $1,75 (2%), до $90,76 за барель. Про це повідомляє «Інтерфакс».

Ринок, найімовірніше, на основних торгах вівторка зосередиться на перспективах досягнення угоди між США й Іраном щодо ядерного питання, що може звільнити додаткові барелі нафти, заявили аналітики ANZ. Напередодні західні ЗМІ повідомили, що дипломати ЄС склали проєкт фінального тексту документа з відновлення ядерної угоди з Іраном і вважають, що тепер сторони мають ухвалити остаточне рішення.

Крім того, інвестори стурбовані ситуацією з боку попиту. Попри те, що попит на нафту в Китаї почав підвищуватися, імпорт енергоресурсу в країну, як і раніше, залишається на низьких рівнях через обмеження, що зберігаються, які пов'язано з поширенням коронавірусу, йдеться також у ринковому коментарі ANZ.

Китай імпортував 8,79 млн барелів нафти на добу (б/д) в липні, що більше, ніж червневий показник, який виявився мінімальним за чотири роки, але на 9,5% менше, ніж у липні 2021 року.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти