В начало

Brent здешевшала до $86,4 за барель

Котирування нафти знижуються вранці в понеділок, 8 липня, після зростання минулого тижня.

Станом на 8:10 за київським часом вересневі ф'ючерси на Brent здешевшали на Лондонській біржі ICE Futures на $0,14 (0,16%) — до $86,4 за барель. У п'ятницю Brent здешевшала на $0,89 (1%) – до $86,54 за барель. 

Серпневі ф'ючерси на WTI на цей час здешевшали на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі NYMEX на $0,26 (0,31%) — до $82,9 за барель. За попередню сесію контракт здешевшав на $0,72 (0,9%) – до $83,16 за барель.

Минулого тижня міжнародний бенчмарк завершив зростанням на 1,8%, північноамериканський — на 2%. Для обох це вже четвертий тиждень поспіль у плюсі.

У понеділок трейдери продовжують оцінювати дані щодо американського ринку праці, що вийшли в п'ятницю. Кількість робочих місць зросла більше за прогноз, проте безробіття сягнуло максимуму за 2,5 року, а зростання зарплат сповільнилося до трирічного мінімуму.

Це спровокувало побоювання сповільнення економіки США, яке може позначитися на попиті на нафту, найбільшим світовим споживачем якої є Сполучені Штати, пише Trading Economics.

Крім того, інвестори стежать за ризиками щодо постачання енергоносіїв. Найбільші порти Техасу залишаються закритими в очікуванні урагану «Берил», який може досягти узбережжя вже в понеділок.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти