В начало

Brent торгується за $100 за барель

Котирування нафти помірно знижуються на ранкових торгах у середу, ринок чекає на підсумки засідання ОПЕК+.

На 8:16 середи жовтневі ф'ючерси на Brent дешевшали на лондонській біржі ICE Futures на $0,34 (0,34%), до $110,2 за барель. За вівторок контракт здорожчав на 51 цент, до $100,54 за барель, повідомляє «Інтерфакс».

Вересневі ф'ючерси на WTI на цей час дешевшали на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) на $0,3 (0,32%), до $94,12 за барель. За попередню сесію WTI здорожчала на $0,53, до $94,42 за барель.

Чергове засідання міністрів країн ОПЕК відбудеться сьогодні, 3 серпня. Очікується, що коаліція підтвердить рівень збільшення видобутку нафти у вересні, попри заклики США активніше нарощувати виробництво.

«Ймовірність, що вони оголосять про збільшення видобутку, залишається низькою – на тлі невизначеного економічного прогнозу й ознак слабкості з боку попиту», – йдеться в аналітичній записці експертів ANZ Research.

Також учасники ринку реагують на дані Американського інституту нафти (API), які вказали на зростання запасів нафти в США минулого тижня на 2,2 млн барелів, хоч аналітики очікували скорочення на 600 тисяч барелів. Офіційний звіт Міненерго США буде оприлюднено у середу.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти