В начало

Благодійність: Socar збирає гроші на аптечки для школярів

Компанія SOCAR Energy Ukraine розпочала ще одну благодійну акцію – збір коштів на медичні набори для школярів, долучитися до якої може кожен охочий. Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.

Партнером і реалізатором благодійного проєкту SOCAR Energy Ukraine виступає благодійна платформа dobro.ua, експертну підтримку надає Міністерство освіти і науки України.

Як зазначили в мережі АЗС, із кожного особливого горнятка напою з малюнком півника, придбаного в мережі заправок SOCAR, частина коштів ітиме на забезпечення школярів медичними наборами, що врятують життя під час небезпеки.

«Долучитися до ініціативи «Аптечка для школярів» відтепер може кожен охочий, – кажуть у прес-службі. – Ці аптечки містять інструкції з психологічної допомоги для учнів і персоналу шкіл, які було підготовлено в межах ініціативи Олени Зеленської зі створення Національної програми психічного здоров’я й психосоціальної підтримки, розробка якої координується Мінздоров’я України за підтримки ВООЗ».

Зі слів директора мережі SOCAR Energy Ukraine Ігоря Орлова, хотілося б, аби ці набори ніколи й нікому не знадобилися, водночас дуже важливо, що завдяки цим аптечкам школярі матимуть змогу врятувати життя собі чи оточуючим у разі небезпеки.

«Діти повинні отримувати безперебійний доступ не тільки до знань, а й до якісної медичної допомоги під час небезпеки», – додала директор благодійної платформи dobro.ua Ірина Гуцал.

Раніше enkorr повідомляв, що мережа АЗС SOCAR у рамках проєкту «SOCAR. Україна. Разом» відновила пошкоджену школу №12 імені Заріфи Алієвої в Ірпені. 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти