В начало

Благодійність: ОККО видала військовим майже 1,6 млн хотдогів

Мережа АЗК ОККО в рамках благодійного проєкту видала українським військовим у гарячих точках України 1 616 431 хотдогів і 2 700 020 порцій кави/чаю, йдеться у повідомлені компанії.

«За півтора року ми приготували 1 616 431 хотдогів і 2 700 020 порцій кави/чаю й пригостили наших хлопців і дівчат на прифронтових АЗК», – йдеться у повідомленні.

«Ви навіть виснажені знаходите в собі сили посміхнутися нашим колегам на АЗК. Заїжджайте частіше, ми завжди раді вам – нагодуємо, обіймемо», — звернулись в ОККО до військових.

Як зазначають у компанії, ініціатива триває, й долучитися до неї може кожен бажаючий: варто перерахувати бали Fishka у додатку чи на сайті, у розділі «Благодійність», або залишити довільну суму оператору на касі.

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти