В начало

Благодійність: ОККО передала малозабезпеченим понад 166 т речей

За 9 місяців цього року компанія ОККО разом з клієнтами зібрала й передала малозабезпеченим громадянам 166 224 кг одягу й взуття. Про це мережа АЗК повідомляє  на своїй сторінці у Facebook.

«За 9 місяців ми разом з нашими клієнтами, колегами зібрали 166 224 кг одягу й взуття для тих, хто потребує допомоги», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у прес-службі, зібрані речі разом із фондами «Добрий Самарянин», «Україна без меж», спільнотою «Емаус – Оселя» уже передали внутрішнім переселенцям, які зараз облаштовуються на Вінниччині, в осередки підтримки бездомних і малозабезпечених у Львові й Одесі, а також дитячим будинкам і переселенцям у Дніпрі, Київській та Одеській областях.

У компанії повідомляють, що збір речей для тих, хто їх потребує, триватиме й далі, додаючи, що якщо маєте речі, якими можете поділитися, привозьте їх у контейнери, які розміщено на АЗК OKKO. Окреме прохання – гарно їх запаковувати, щоб речі не розсипалися по контейнеру.

Як відомо, починаючи з 2014 року, на АЗК ОККО відбувається збір вживаних речей для малозабезпечених. До 23 лютого 2022 року для цього було встановлено 29 спеціальних контейнерів на заправках мережі у 7 містах України – це Львів, Київ, Одеса, Дніпро, Харків, Маріуполь та Запоріжжя.

З початком війни географія проєкту змінилась. АЗК, де є контейнери для збору речей, можна побачити на карті за адресою: https://t1p.de/28eq

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти