В начало

Благодійність: Fishka збирає 1 млн грн для допомоги постраждалим від дій рф

Платформа «єДопомога» спільно з Міністерством соціальної політики України відкриває благодійний збір за допомогою платформи «Fishka Благодійність» на пальне для малозабезпечених і багатодітних родин, які проживають на прифронтових або деокупованих територіях. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці Fishka у мережі Facebook.  

Як зазначається у повідомленні, мета акції — зібрати 1 млн грн на пальне для тих, хто постраждав від російської агресії.

«З вашою допомогою плануємо зібрати кошти на 2000 сертифікатів по 500 грн на пальне на OKKO. Ці кошти буде перераховано на закриття заявок на платформі «єДопомога» від сімей, які проживають на прифронтових або деокупованих територіях, від малозабезпечених і багатодітних родин», – йдеться у повідомленні.

Зробити внесок можна кількома варіантами:

  • на сайті: myfishka.com/charity/project/f0053;
  • у застосунку Fishka, перейшовши ланцюжком «FISHKA PAY – розділ «Благодійність» – проект «єПальне для тих, хто потребує».

У компанії зазначають, що долучитися до акції, щоб допомогти тим, хто цього потребує, виїхати у безпечне місце чи дістатися до лікарні, можна балами Fishka.

Як повідомляв раніше enkorr, мережа АЗК ОККО через платформу United24 профінансувала придбання п’яти реанімобілів для потреб ЗСУ.

Компанія також продовжує свої програми з допомоги військовим і потерпілим від війни. Так, мережа безкоштовно годує на АЗК захисників і захисниць у гарячих точках, допомагає пальним фонду «Повернись живим», а також волонтерам, які займаються евакуацією й доставкою гуманітарних вантажів, надала 220 тис. л пального для потреб відновлення інфраструктури Чернігова й низки постраждалих міст Київщини.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти