В начало

Baker Hughes перевищив прогнозований прибуток завдяки високому попиту на послуги

Американська нафтопромислова технологічна компанія Baker Hughes долучилася до своїх конкурентів SLB і Halliburton, опублікувавши оптимістичний квартальний прибуток, завдяки високому попиту на її послуги й обладнання на міжнародних ринках. Про це повідомляє Reuters.

Енергетичні компанії торік зареєстрували рекордні прибутки після стрибка цін на сировинні товари й намагалися інвестувати ці прибутки для збільшення виробництва й пошуку нових родовищ.

Цей крок приніс користь таким компаніям, як Baker Hughes, яка надає послуги, включаючи буріння, будівництво свердловин і завершення.

«Ми продовжуємо спостерігати позитивну динаміку в нашому портфоліо, незважаючи на глобальну економічну нестабільність», — заявив генеральний директор Лоренцо Сімонеллі.

Його міжнародний дохід від сегмента нафтопромислових послуг і обладнання зріс приблизно на 19% порівняно з аналогічним періодом торік – до $2,89 млрд за квартал, що закінчився 30 вересня, тоді як дохід у Північній Америці зріс на 8%.

Ціни на нафту і природний газ у США впали порівняно з піком минулого кварталу і знизили попит у Північній Америці.

Baker Hughes також отримала контракти від кількох проєктів скрапленого природного газу, оскільки енергетичні компанії поспішають будувати нові потужності з виробництва СПГ.

Дохід підрозділу промислових і енергетичних технологій зріс на 37%, до $2,69 млрд завдяки високому попиту на водень та інші рішення з низьким вмістом вуглецю, оскільки країни просуваються вперед до своїх цілей щодо нульового чистого виходу.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти