В начало

«Автотранс» поновив програму модернізації АЗС (фото)

Мережа АЗК «Автотранс» відкрила оновлену автозаправну станцію у Полтаві. Про це enkorr повідомив заступник директора з комерційних питань «Автотранс-Ойл» Максим Бережний.

Таким чином компанія поновила програму модернізації своїх станцій, реалізацію якої розпочали ще до повномасштабного вторгнення рф.

Зі слів Бережного, на оновленій станції, розташованій на в’їзді в обласний центр з боку Кременчука, запроваджено новий дизайн у сучасній кольоровій гамі.

На оновлення пішло 15 днів, хоча підготовчий період потребував часу, зазначив він.

«Це перша АЗС, яку ми оновили під час Великої війни. Ми намагались організувати все так, щоб це було зручно для наших клієнтів, – пояснює Максим Бережний, – тому простір станції було розділено на два острівці, кожен із яких обладнано мультипаливними колонками.

Він зазначив, що йдеться як про звичайні 92-ий і 95-ий бензини, так і про продукт із октановим числом 98.

«У нас диверсифіковане постачання, тому привозимо пальне не з однієї, а з кількох європейських країн і співпрацюємо з українськими виробниками, не припиняючи розширювати портфель постачальників. Що ж до 98-го бензину, то це продукт справді з дуже гарними показниками якості, який виготовлено на одному з НПЗ у Німеччині. І підходить як для автолюбителів, так і для професійних автоспортсменів», – зазначає менеджер «Автотрансу».

Він також розповів, що станція в оновленому форматі пропрацювала трохи більше тижня після відкриття, але вже вийшла на ті обсяги продажу пального й продажу в магазині, які на ній фіксувалися до початку оновлення, й показує гарну динаміку.

Територіально АЗК розташована поблизу одного з нових мікрорайонів міста, тож клієнтами цієї станції є не тільки водії, пояснюють у компанії. Всі гості мають змогу випити кави, котру готують з міксу сортів, який компанія власноруч розробила із постачальником зерна. Їм також запропонують хотдоги, гамбургери і власну випічку. І при цьому можна відпочити на літньому майданчику.

Як повідомили enkorr у компанії, на цьому програма модернізації їхніх АЗК не припиниться – зараз у компанії «на виході ще одна АЗК, яку розташовано в одному з райцентрів Полтавщини». Цю станцію було зачинено після початку повномасштабного вторгнення, а невдовзі її відкриють в новому форматі з новими сервісами, повідомили в «Автотрансі».

Група компаній «Автотранс» (Полтава) працює на ринку нафтопродуктів і скрапленого газу з 1999 р.. Наразі мережа нараховує біля 30 АЗС і АГЗП, хоча до повномасштабного вторгнення рф їх було біля 50-ти.

Наприкінці 2021 р. мережа розпочала кампанію з ребрендингу своїх АЗК у повністю оновленому стилі.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти