В начало

Autotrans замінила кавові апарати на професійні

У мережі АЗК Autotrans провели заміну кавових апаратів на професійні кавові машини з системою віддаленого контролю. Про це йдеться у повідомленні на сайті оператора.

«Система віддаленого контролю за станом кавових машин, наявністю інгредієнтів та обсягами реалізованої кави допомагає бути впевненими в тому, що все функціонує й приносить задоволення відвідувачам», — йдеться у повідомленні.  

При цьому зазначається, що вдосконалення комплексних рішень у кавовому сегменті стосуються не лише технічної складової, а й якісних інгредієнтів і різноманітного меню напоїв.

Керівник відділу супутніх товарів мережі АЗК Autotrans Вадим Тевіков розповів, що в мережі АЗК Autotrans використовується авторський бленд кави speciality.

«Це продукт індивідуального обсмажування зерен 100% арабіки на замовлення нашої компанії. Вважаю, що не менш важливе й те, що для кавових апаратів використовуємо воду, яка пройшла спеціальну очистку», — додав він.

Як повідомляв enkorr, мережа «Автотранс» поновила програму модернізації своїх станцій, реалізацію якої розпочали ще до повномасштабного вторгнення рф.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти