В начало

АРМА знайшло активи постачальників пального з рф в Україну

АРМА виявило й розшукало активи (зокрема рахунки, відкриті у банківських установах в Україні та за її межами) фігурантів кримінального провадження, причетних до імпорту російського пального в Україну в обхід санкцій.

Про це повідомляє прес-служба Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА).

«Встановлено, що громадянка України, будучи засновником і директором компанії, організувала схему постачання паливно-мастильних матеріалів російського походження на територію України в обхід санкцій та у співпраці з державою-агресором», — йдеться у повідомленні.

Так, здійснюючи посередництво у торгівлі нафтопродуктами і співпрацюючи з іноземними суб'єктами господарювання, причетні особи підмінювали документацію про країну походження відповідної продукції. Зокрема маркування на товарах із зазначенням справжньої країни походження «рф» було змінено на країну походження «ЄС». Продукція завозилась на територію України для реалізації й отримання прибутку.

Також, як повідомив заступник голови АРМА Павло Великоречанін, агентство у взаємодії з міжнародними партнерами виявило активи фігурантів кримінального провадження й пов’язаних із ними осіб в Україні й країнах ЄС: 1 об’єкт житлової нерухомості, 4 автомобілі і грошові активи (652 614 євро і 18 908 доларів США).

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти