В начало

Антон Ломаний став власником мережі Prime

Засновник оптового трейдера «Дюваль Компані» Антон Ломаний став новим власником мережі автозаправних станцій Prime. Про це йдеться у повідомленні, яке є у розпорядженні enkorr. Інформацію також підтвердив засновник Prime Дмитро Льоушкін. 

Повідомляється, що укладання відповідних угод планується завершити до кінця квітня 2024 року. 

«Prime є одним із наших надійних партнерів. Я майже зсередини бачив розвиток цієї мережі й цікаву концепцію роботи із корпоративними клієнтами. На певному етапі спілкування виникла ідея тісніше інтегруватися задля подальшого розвитку наших бізнесів», – заявив Антон Ломаний. 

З його слів, гуртовий продаж нафтопродуктів через високу конкуренцію є низькомаржинальним і вкрай ризикованим, тому вихід у роздріб посилить стійкість гуртового бізнесу і відкриє перед ним нові можливості. 

У свою чергу Дмитро Льоушкін зазначив: «Побудова мережі АЗС, формування пулу клієнтів було цікавим досвідом. Але дедалі ця діяльність потребує ще більше зусиль і капіталу, які я вирішив спрямувати на інші напрями, зокрема у логістику». 

Він зазначив, що його логістична компанія оперує більш, ніж 100 вантажівками і продовжить транспортне обслуговування мережі Prime, а також поки що збереже напрям гуртової реалізації пального. 

Антон Ломаний (ліворуч) і Дмитро Льоушкін (праворуч)

Антон Ломаний розпочав власний бізнес із торгівлі пальним 2010 року. На сьогодні його гуртові компанії оперують автомобільними, залізничними і танкерними партіями світлих нафтопродуктів. 

Станом на 5.04.2024 року мережа АЗС Prime нараховує 35 власних і орендованих АЗС у 16 областях України й здебільшого спеціалізується на обслуговуванні комерційного транспорту.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти