В начало

5 грн з напою: WOG збирає кошти на розвідувальні БпЛА ARES

У межах проєкту «MEGAКАВА донатить на «крила» мережа АЗК WOG збирає кошти на безпілотні літальні комплекси «АРЕС». Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.

Другий рік поспіль у цей період WOG спільно з партнерами ініціюють цей проєкт, щоб підтримати Сили оборони безпілотниками, завдяки яким вони зможуть ще ефективніше знищувати ворожі цілі на полі бою.

«Мета проєкту – забезпечити захисників безпілотними літальними комплексами «АРЕС» бригадного типу. Долучитися до нього може кожен. Для цього достатньо в період із 1 квітня до 31 травня придбати улюблені напої в горнятку MEGA у мережі АЗК WOG, і 5 грн з кожного такого напою компанія перерахує Благодійному фонду «Дігнітас» на покупку БпЛА», – йдеться у прес-релізі.

«WOG системно допомагає в межах ініціативи «WOGОНЬ допомоги». Цього року ми вдруге фокусуємося на забезпеченні захисників розвідувальними безпілотниками. Саме такі «крила» дадуть змогу покращити ефективність роботи багатьох підрозділів завдяки отриманню своєчасних достовірних розвідувальних даних», – зазначив Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК WOG.

Окрім того, цього року БФ «Дігнітас» додав банку для прямого донату на проєкт, щоб залучити ще більше коштів для закупівлі БпЛА для захисників, а також дати змогу долучитися й підтримати ЗСУ тим, хто сьогодні вимушено перебуває за кордоном.

Безпілотні літальні апарати, закуплені в межах проєкту «MEGAКАВА донатить на «крила», буде спрямовано фондом «Дігнітас» Силам оборони для захисту України.

«У класі крил-розвідників на оперативну глибину до 50 км не так багато БпЛА українського виробництва, а їхня вартість все ще не дозволяє масово забезпечувати ними підрозділи. Комплекс «АРЕС» дуже бюджетний у цій лінійці, при цьому він не поступається за якістю іншим», – наголошує Люба Шипович, директор БФ «Дігнітас».

Як відомо, розвідувальний безпілотний комплекс «АРЕС», розроблений для військових потреб тактичного рівня, довів свою ефективність у фоторозвідці місцевості з покриттям більшої квадратури з дальньої відстані для подальшої розшифровки даних, у коригуванні для FPV й підтвердження уражень, прокладанні коридорів для подальших етапів розвідувальних дій. Здатний заглиблюватися у тил ворога до 50 км на швидкості до 100 км/год, працювати при температурах від -15 С до +35 С, а швидкість розгортання комплексу становить 15 хв.

Як повідомляв enkorr раніше, мережа АЗК WOG передала третю партію з 250-ти FPV-дронів нашим військовим.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти