В начало

2023 року «Укрнафта» сплатила понад 25,7 млрд грн податків

За 2023 рік ПАТ «Укрнафта» перерахувало в бюджети різних рівнів понад 25,7 млрд грн податків. Про це директор компанії Сергій Корецький повідомляє на своїй сторінці в мережі Facebook.

«За 2023 рік «Укрнафта» сплатила більше ніж 25,7 млрд грн податків. Зокрема з них 4,36 млрд грн податку на прибуток. У перерахунку на кожного укрнафтівця — трошки більше ніж 1,4 млн гривень!» – написав Корецький.

Як акцентує керівник компанії, «Укрнафта» — відповідальний бізнес, який сумлінно виконує свої зобов'язання перед державою. «Більше ніж 18 300 співробітників компанії отримують офіційну зарплату. Ми в повному обсязі та своєчасно сплачуємо податки в бюджети всіх рівнів», – каже він, зазначаючи, що кожен з нас, сплачуючи податки, допомагає силам оборони України у боротьбі зі спільним ворогом.

«У свою чергу кожна гривня, яку отримує бюджет, має перетворитися на якісні бронежилети, форму, дрони, зброю, боєприпаси та інші важливі закупівлі для армії», – підсумував Корецький.

Як повідомляв enkorr раніше, «Укрнафта» за І півріччя сплатила 12,3 млрд грн податків.

Нагадаємо, на початку листопада 2022 року влада України на основі закону «Про передачу, примусове відчуження або вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану», а також низки наказів Верховного головнокомандувача ЗСУ прийняла рішення про примусове відчуження у власність держави акцій кількох стратегічно важливих підприємства, серед яких — ПАТ «Укрнафта» і ПАТ «Укртатнафта», які раніше контролювала група «Приват» та інші приватні акціонери.

7 листопада Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ухвалила це рішення.

Після цього у ПАТ «Укрнафта» і ПАТ «Укртатнафта» було змінено склад наглядових рад. Згодом керівником «Укрнафти» й «Укртатнафти» було призначено Сергія Корецького.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти