У початок

«Укрнафта» виявила несанкціоновану врізку в нафтопровід на Сумщині

ПАТ «Укрнафта» виявило й ліквідувало несанкціоновану врізку в нафтопровід «Великі Бубни–Талалаївка» у Сумській області. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Працівниками служби безпеки ПАТ «Укрнафта» було виявлено несанкціоновану врізку в нафтопровід «Великі Бубни–Талалаївка» на території Роменського району Сумської області», – йдеться у повідомленні.

Як зазначили в «Укрнафті», врізку виготовлено за допомогою патрубка висотою 5 см з кульковим краном діаметром 1,5 дюйма. До нього було приєднано гумовий шланг і пластикову трубу загальною довжиною 240 м. Гумовий шланг відводу було прокладено під залізничною колією.

Після фіксації злочину працівниками Роменського відділу Нацполіції у Сумській області врізку ліквідували.

Наразі з’ясовують обсяг завданих компанії збитків і разом із Нацполіцією проводиться встановлення осіб, які здійснили незаконну врізку.

Як писав enkorr раніше, працівники служби безпеки ПАТ «Укрнафта» виявили несанкціоновану врізку в газопровід «УППГ Андріяшівка–Артюхівка» на території Роменської територіальної громади, що теж на території Сумської області, а також виявили й ліквідували врізку в газопровід високого тиску у Надвірнянському районі Івано-Франківської області.

Окрім того, «Укрнафта» у лютому цього року виявила й ліквідувала незаконну врізку на одній з непрацюючих свердловин на Сумщині, а в березні – на викидній лінії свердловини № 9 «Петрушівка» поблизу с.Українське на Чернігівщині.

Видання також писало, що у квітні «Укрнафта» ліквідувала врізку у колектор на Сумщині.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти