У початок

ZOG розпочав реалізацію А-95 Євро-4

Регіональна мережа автозаправних станцій ZOG (ТОВ «ЗапоріжОйлГруп») розширила свій кошик роздрібних товарів бензином А-95 Євро 4. Про це компанія повідомляє на своєму сайті. 

Згідно з інформацією, оприлюдненою на сайті, літр бензину А-95 Євро-4 коштує 43,50 грн. При цьому А-95 Євро-5 мережа реалізує за 48,50 грн/л. 

Як зазначив у коментарі enkorr власник мережі Олег Сєровський, постачальник цього пального – один із вітчизняних міні-НПЗ, і в основному бензин А-95 Євро-4 розраховано «на тих, для кого Євро-5 дуже дорогий, а автомобіль може заправлятися Євро-4». 

«Реалізація А-95 Євро-4 тільки розпочалася, тому її обсяги поки невеликі, клієнти пробують цей бензин, порівнюють, – каже він. – Заправити ним автомобіль можна на 4-х наших АЗС із 8-ми».

Раніше enkorr повідомляв, що на АЗС ZOG у липні почали тестову реалізацію ДП Євро-3. Проте, зі слів Олега Сєровського, продаж ДТ Євро-3 припинено. 

«Попри те, що продавалось це дизпальне добре, скарг на якість від клієнтів не було, за таких закупівельних цін на ДП Євро-3, а це було 50 грн/л, враховуючи ціни реалізації конкурентами Євро-5, сенсу ним торгувати не було», – підсумував він.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти