У початок

Зарядні пристрої Tesla отримають 2 000 готелів Hilton

Готелі Hilton встановлять до 20 000 зарядних пристроїв у 2 000 готелях у США, Канаді й Мексиці, що зробить її найбільшою мережею зарядних станцій будь-якої готельної компанії, повідомляє PetrolPlaza.

Це оголошення відбулося після нещодавнього запуску універсального настінного роз’єму Tesla, продукту, призначеного для зарядки будь-якої північноамериканської моделі автомобіля.

«Завдяки цій розширеній угоді з Tesla ми суттєво змінюємо ландшафт універсальних зарядних пристроїв для електромобілів у Північній Америці за неймовірно короткий проміжок часу. Ця мережа зарядних пристроїв для електромобілів запропонує нашим гостям ще більше цінності завдяки зручності так необхідного нічного доступу до зарядки в більшій кількості місць», – сказав Метт Шуйлер, головний бренд-офіцер Hilton.

Величезна географічна мережа Hilton, яка складається з готелів уздовж доріг і в ключових міських напрямках по всій Північній Америці, дає гарну можливість дістатися мандрівникам будь-куди під час далеких подорожей.

«Основним пріоритетом для Tesla Charging є встановлення недорогих зручних зарядних пристроїв змінного струму у будь-якому місці, де електромобілі стоять на стоянці більше ніж годину-дві. Встановлення інфраструктури в таких популярних місцях, як готелі Hilton, дозволяє власникам електромобілів заряджати електромобілі там, де вони паркуються, а це означає, що вони не потребуватимуть зайвих зупинок для дозаправки під час своєї подорожі», — сказала Ребекка Тінуччі, старший директор із зарядної інфраструктури Tesla.

2023 року атрибут пошуку електромобілів на веб-сайті мав найшвидше зростання на сьогоднішній день, перескочивши з четвертого на друге місце за показником перетворення пошукових запитів у перебування.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти