У початок

Ярослав Старовойтенко очолив НАУ

Виконуючим обов’язки голови Нафтогазової асоціації України (НАУ) став Ярослав Старовойтенко (на фото). Про це повідомляє прес-служба асоціації.

Новий очільник НАУ подякував учасникам ринку за підтримку й пообіцяв докласти всіх зусиль, щоб виправдати їх довіру.

«Я маю повне розуміння поточної проблематики ринку, а також великий досвід роботи в бізнесі, і я готовий повністю присвятити себе вирішенню цих поставлених перед асоціацією завдань», — зазначив він.

З 2006 року Старовойтенко працював у міжнародних компаніях нафтогазового ринку, з 2015 року очолював напрям розвитку нових проєктів у групі компаній GT, а з 2020-го долучився до команди Нафтогазової асоціації України як заступник президента. 

Нагадаємо, з жовтня 2018 року НАУ очолювала Неля Привалова. На каденцію пані Привалової припав найбільш плідний період роботи найпотужнішого галузевого об’єднання, зокрема участі у розробці й запровадженні системи електронного адміністрування реалізації пального (СЕАРП), реформи обороту реактивного палива, активної боротьби з тіньовим ринком нафтопродуктів й багато іншого.

Нафтогазова асоціація представляє інтереси найбільших гравців ринку нафтопродуктів. На сьогодні до складу асоціації входять найбільші гуртові, роздрібні, видобувні й переробні підприємства, що представляють національний, міжнародний, приватний і державний бізнес, серед них — WOG, ОККО, Shell, «Amic Україна», Socar, KLO, «Паралель», «Укргазвидобування», «Укрнафта», UPG.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти