У початок

Японська Mitsui придбала сланцеві активи в США

Японський торговий дім Mitsui & Co завершив придбання нетрадиційного газового активу в Техасі з доступом до експортних терміналів СПГ на узбережжі Мексиканської затоки США й заводів з виробництва аміаку, повідомляє LNG Prime.

24 червня Mitsui заявила, що придбала цей актив під назвою Tatonka, який має близько 46 500 акрів, через свій підрозділ Mitsui E&P USA в американських нафтових, а також E&P компаній, Sabana і Vanna.

Підрозділ Mitsui буде бурити свердловини для оцінки їх продуктивності, а також розробляти й експлуатувати активи, націлені на повномасштабну розробку після 2026 року.

У США, де очікується збільшення попиту на природний газ через запуск нових проєктів СПГ й зростання попиту на електроенергію, Mitsui також сприяє скрапленню й експорту американського природного газу на світові ринки, а підприємства з виробництва метанолу використовують природний газ як сировину, повідомили в компанії.

На додаток до активного впровадження проєктів розвитку розвідки, Mitsui зміцнить ланцюжок вартості природного газу, включаючи суміжні підприємства, і працюватиме над досягненням подальших рішень із низьким вмістом вуглецю й декарбонізації за допомогою використання уловлювання і зберігання вуглецю (CCS) й інших заходів, сказав Mitsui.

У Mitsui кажуть, що природний газ і СПГ відіграють важливу роль як «реальні рішення» для переходу на енергетику, і компанія продовжуватиме просувати свій глобальний бізнес з природного газу й СПГ.

На початку цього року японський постачальник міського газу й імпортер СПГ Tokyo Gas і Mitsui об’єднали зусилля, щоб доставити біо-СПГ із термінала Cameron LNG компанії Sempra Infrastructure у США в Японію.

Mitsui вже є партнером заводу Sempra Cameron для експорту СПГ у Луїзіані.

Торік вона також придбала 92% акцій нетрадиційного газового активу в Техасі з доступом до експортних терміналів СПГ на узбережжі Мексиканської затоки США й заводів з виробництва аміаку.

Крім США, Mitsui бере участь у проєктах СПГ у всьому світі, в Абу-Дабі, Австралії, Катарі, Омані, росії, Індонезії й Мозамбіку, згідно з інформацією, оприлюдненою на його вебсайті.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти