У початок

WOG завтра розпочинає збір 3 млн грн на обладнання для дитячих лікарень

З 1 вересня стартує спільний благодійний проєкт мережі АЗК WOG і ГО «Фонд Маша» – «Дорога добра», завдяки якому планується зібрати 3 млн грн на закупівлю обладнання для дитячих лікарень, де лікують постраждалих від війни дітей. Про це йдеться у прес-релізі компанії.

«Дорога Добра» від WOG знову об`єднує українців, щоб допомогти дітям, які постраждали від війни, – 1 вересня стартує благодійний проєкт мережі АЗК WOG «Дорога добра». Благодійним партнером «Дороги добра» є громадська організація «Фонд Маша», амбасадором – Маша Єфросиніна», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, цього року мета проєкту – зібрати 3 млн грн на закупівлю обладнання для дитячих лікарень. Долучитися до акції просто: варто придбати на будь-якому АЗК WOG напій у благодійному фіолетовому горнятку з єдинорогом. Кошти від продажу цього горнятка буду спрямовано у «Фонд Маша» на закупівлю обладнання.

«До повномасштабного вторгнення ми системно допомагали лікарням, що спеціалізуються на лікуванні малечі з серцевими хворобами. Після 24 лютого 2022 року змістили акцент на підтримку медзакладів, що рятують діток, які отримали поранення від терористичних дій країни-агресора. Завдяки всім, хто долучається до ініціативи, другий рік поспіль лікарні отримують вкрай необхідне обладнання. Фіолетове горнятко стало не просто символом проєкту, а й дієвим інструментом допомоги та наочною демонстрацією того, що кожне горнятко кави рятує», – зазначає Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК WOG.

Цього року в межах проєкту планується закупити біохімічний автоматичний аналізатор для Одеської обласної дитячої клінічної лікарні, рентгенівську систему з функціями ортопантомографії та телерентгенографії і обладнання для отримання цифрових рентгенівських знімків для міської дитячої лікарні №5 Запоріжжя.

Нагадаємо, мережа АЗК WOG реалізовує благодійний проєкт «Дорога добра» сімнадцятий рік поспіль. За весь час реалізації проєкту вдалося допомогти з обладнанням понад 30 лікарням.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти