У початок

WOG відновив свій АЗК у Чернігові (фото)

Мережа АЗК WOG відбудувала зруйнований російськими окупантами 2022 року АЗК у Чернігові. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

«Зустрічай повністю відновлений АЗК WOG у місті-герої Чернігові. Цей АЗК було зруйновано вщент під час бойових дій у 2022 році, тому ми активно працювали над його відбудовою», – йдеться у повідомленні.

Йдеться про автозаправний комплекс, розташований за адресою: м.Чернігів, проспект Миру, 23-а.

«Ми подбали про кожну дрібничку: від безбар`єрного простору до окремої вбиральні для людей з інвалідністю; від зручного кавового острову WOG Barista до розширенної зони кафе; додали термінали самообслуговування WOG PAY BOX, замінили аналогові канали комунікацій цифровими і зробили все, щоб було комфортно», – зазначають у WOG.

Як повідомляв enkorr раніше, наприкінці лютого ц.р. мережа WOG відкрила оновлений автозаправний комплекс, розташований у Новій Романівці на Житомирщині.

Видання також писало, що восени минулого року мережа АЗК WOG відкрила свою станцію після капітальної реновації у місті Тячеві на Закарпатті.

До цього відкрила свій найбільший автозаправний комплекс у селі Глибочиці в Житомирській області, вартість якого учасники ринку оцінюють у $5-9 млн.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти