У початок

Wexler постачить «Укрзалізниці» 1,5 тис. т мазуту

Також є російською мовою

Філія «Центр забезпечення виробництва» «Укрзалізниці» 24 листопада визначила компанію «Санрайс Логістикс» (входить у холдинг Wexler Group) переможцем повторного тендеру на постачання 1 454 т мазуту, свідчать результати торгів у системі ProZorro.

«Санрайс Логістикс» запропонував ресурс по 6 700 грн/т, що на 21% дешевше за ринкову ціну, яка, за даними «Консалтингової групи «А-95», у день проведення торгів становила 8 500 грн/т.

Єдиним конкурентом переможця на торгах була компанія «Експо-Трейдинг», яка запропонувала мазут по 7 980 грн/т.

Як повідомляв enkorr, тендерний комітет філії «Центр забезпечення виробництва» «Укрзалізниці» в серпні скасував проведення тендера на закупівлю 1 454 т мазуту. Його було скасовано через «порушення термінів оцінки тендерних пропозицій», що суперечить нормам законодавства про державні закупівлі.

До цього тендерний комітет залізниці через зауваження до тендерної документації відхилив заявки постачальників мазуту – ТОВ «ВЕГ», ТОВ «ВКФ Юкрейн Енерджі груп», ТОВ «Експо-трейдинг», ТОВ «Запорожпромгруп» і ТОВ «Санрайс Логістик», допустивши до торгів тільки державне «Укргазвидобування».

Повторну закупівлю було оголошено 18 вересня 2020 р..

Нагадаємо, щорічно «Укрзалізниця» проводить закупівлю від 1,5 до 2 тис. т мазуту. У 2019 р. постачальниками ресурсу для залізниці виступили «Експо-трейдинг» і «Санрайс Логістик».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти