У початок

Виробник газу Chesapeake Energy скорочує робочі місця

Chesapeake Energy, провідний виробник природного газу в США, цього тижня почав звільняти співробітників після завершення продажу своїх нафтових активів минулого року, повідомила компанія 20 травня.

Звільнення цього тижня слідують за відчуженням активів Eagle Ford, а не очікуваним злиттям компанії з Southwestern Energy, сказали в Chesapeake.

У компанії не уточнюють розмір чи масштаби звільнень.

2022 року компанія Chesapeake заявила, що вийде зі сланцевого родовища Eagle Ford на півдні Техасу, що зробить її чистим виробником природного газу.

На початку 2023 року вона продала деякі з цих активів INEOS Energy за $1,4 млрд, а пізніше того ж року завершила продаж, продавши решту активів SilverBow Resources за $700 млн.

Компанія з Оклахома-Сіті (штат Оклахома) перебуває у процесі завершення злиття з Southwestern Energy вартістю $7,4 млрд. Цю угоду має бути закрито в другій половині цього року, пізніше, ніж очікувалося спочатку після того, як Федеральна торгова комісія США запросила додаткову інформацію.

Цього року виробники природного газу постраждали від низьких цін, які впали приблизно на 20% у І кварталі через великі запаси й менший, ніж очікувалося, попит. Chesapeake не встигла оцінити прибутки на Волл-стріт, і багато компаній, включаючи Chesapeake, у відповідь на це скоротили виробництво.

У рамках цієї угоди компанія замінить нинішнього генерального юрисконсульта Бенджаміна Расса на генерального юрисконсульта Southwestern Кріса Лейсі, згідно з регуляторною заявою від 7 травня.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти