У початок

Великобританія запровадила санкції проти 22 російських танкерів

Великобританія ввела санкції проти 18 російських нафтових танкерів і 4 танкерів для перевезення скрапленого природного газу, повідомило британське МЗС, зазначивши, що це поки що «найбільший пакет санкцій проти «тіньового» флоту нафтових танкерів».

«Ще 18 суден «тіньового» флоту буде відсторонено від заходу у порти Великобританії, й вони не зможуть отримати доступ до провідних у світі британських морських служб, внаслідок чого загальна кількість нафтових танкерів, які підпали під санкції, досягла 43», — зазначає британське МЗС.

Зокрема під санкції потрапили чергові танкери «совкомфлоту», передусім ідеться про Ns bora, Atlas, Moscowsky prospect, Ns arctic, Callisto, Scf baikal, Scf samotlor, Suvorovsky prospect, Eastern pearl, Kudos stars, Sea fidelity, Stratos aurora, Turbo voyager, Azure celeste, Varuna, Sai baba, Artemis й Antaeus.

У списку санкцій також 4 судна для перевезення СПГ. Це Velikiy Novgorod, Mulan, Everest Energy та Marshal Vasilevskiy (універсальне судно газовоз і регазифікатор).

Також під санкції потрапило АТ «русгаздобича». «русгаздобича» — компанія, що реалізує проєкт з газорозподілу на території росії, сказано на сайті корпорації.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти