У початок

Великобританія ввела санкції проти судновласників із Туреччини, ОАЕ й Швейцарії

Великобританія запровадила санкції щодо чотирьох компаній-судновласників за отримання вигоди від підтримки російського уряду шляхом ведення бізнесу в енергетичному секторі.

Як зазначено в опублікованому списку, йдеться про турецькі компанії Active Denizcilik Ve Gemi Isletmeciligi Anonim Sirketi та Beks Ship Management And Trading Joint Stock Company, а також Fractal Marine Dmcc з ОАЕ і Paramount Energy & Commodities SA (Женева, Швейцарія). Остання пов'язана з Paramount Energy & Commodities Dmcc з ОАЕ, яка з листопада вже перебуває у списку санкцій Великобританії.

Також під санкції підпав пов'язаний із Paramount Energy & Commodities SA громадянин Нідерландів Нільс Оскар Троост (Niels Oscar Troost).

«Нафтотрейдер Нільс Трост і його компанія Paramount Energy & Commodities SA сприяє безперешкодній торгівлі російською нафтою поза зоною дії санкцій Великобританії і G7, зокрема через компанію Paramount Energy & Commodities DMCC, що базується в ОАЕ, і яку Великобританія ввела в список 2 Marine DMCC, Beks Ship Management та Active Shipping, які працюють у російській енергетиці у складі «тіньового» флоту», – йдеться у прес-релізі.

У транспортному секторі під санкції Великобританії також підпали дві судноплавні компанії – російська Azia Shipping й Ibex Shipping INC. Згідно з прес-релізом, вони брали участь у транспортуванні озброєнь із КНДР у росію.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти