У початок

Відтепер на WOG можна розрахуватися криптовалютою

Мережа АЗК WOG стала партнером блокчейн-екосистеми Binance і запустила можливість оплати криптовалютою за пальне за допомогою Binance Pay. Про це йдеться у повідомленні прес-служби оператора.

«Розрахунок криптовалютою став ще одним альтернативним інструментом для оплати пального. Ним можна скористатися при безконтактному розрахунку за допомогою сервісу WOG PAY у застосунку PRIDE. Інтеграція реалізована у партнерстві з SettlePay», — йдеться у повідомлені.  

Для оплати криптовалютою за допомогою Binance Pay клієнтам WOG потрібно зробити два кроки:

  • обрати покупку пального через систему WOG PAY у застосунку PRIDE;
  • серед запропонованих способів оплати на колонці обрати Binance Pay і підтвердити оплату у мобільному застосунку Binance.

Окрім того, серед тих, хто заправився через Binance Pay на WOG, з 26 вересня до 26 жовтня Binance розігрує 500 000 грн.

Умови участі :

  1. Зареєструвати акаунт (або вже бути користувачем) Binance і пройти верифікацію.
  2. Купити будь-яке пальне мінімум на 100 UAH через WOG PAY у застосунку PRIDE з використанням платіжного способу Binance Pay.
  3. Заповнити форму за посиланням, щоб підтвердити участь.

Щотижня переможців буде обрано на основі співпадання хеш-значення Binance Chain з унікальними Binance ID серед усіх, хто зробить оплату, використовуючи Binance Pay, при купівлі пального через WOG PAY у застосунку PRIDE і заповнив форму участі.

Таким чином щотижня 20 користувачів розіграють по 100 000 UAH в токенах BUSD. Усього буде обрано 100 переможців, що отримають по 5000 UAH в токенах BUSD.

Результати буде оголошено у соцмережах Binancе.

Binance Pay – це безконтактна технологія оплати криптовалютою, що підтримує понад 50 криптовалют і дозволяє всім зареєстрованим користувачам Binance здійснювати миттєві покупки у криптовалюті, розраховуватись за послуги, отримувати й надсилати криптовалюту по всьому світу.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти