У початок

Valero починає ремонтні роботи на нафтопереробному заводі в Техасі

Компанія Valero Energy повідомила в середу, що її нафтопереробний завод у Корпус-Крісті (штат Техас) починає роботу з налаштування обладнання, пов’язаного з установкою для утилізації сірки. Час технічного обслуговування може тривати три дні й створюватиме надмірні викиди, повідомляє WSJ.

У заяві Техаській комісії з якості навколишнього середовища нафтопереробний завод вказав, що технічне обслуговування буде зосереджено на скрубері установки крекінгу важкої нафти, яка є очисною установкою, що нейтралізує шкідливі компоненти промислового повітря.

Це «сприятливий час для проведення необхідного технічного обслуговування», йдеться в заяві нафтопереробного заводу, де також зазнасається, що робота допоможе підтримувати обладнання і компоненти, необхідні для роботи установки.

Як підкреслюють у компанії, «на ділянці будуть використовуватися ефективні методи роботи, процедури й обладнання для мінімізації викидів протягом усього періоду діяльності».

Нафтопереробний завод Valero в Корпус-Крісті, що випускає 293 тис. барелів на день (б/д), складається зі східних і західних заводів, які розташовано у межах кілометрів один від одного, й вони обробляють різні типи сирої нафти. На західному заводі наразі тривають ремонтні роботи.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти