У початок

В Одесу прямують два LPG-танкери

Також є російською мовою

Танкери-газовози GREMIO і SEAGAS MAJOR з близько 2,5 тис. т і 2 тис. т скрапленого газу для групи «Приват» прямують до терміналу «Укрлоудсистем» в порту Одеси, повідомили enkorr учасники ринку.

Згідно з даними навігаційних сервісів, судно GREMIO було завантажено в порту «Тамань» (Росія) і прибуде до Одеси сьогодні, 3 березня. Танкер SEAGAS MAJOR завантажився в порту «Кардіф» (Великобританія). Його орієнтовна дата прибуття – 9 березня.

За словами співрозмовника enkorr, «Укртатнафта» вже розіслала пропозиції на цей ресурс, вказавши його ціну на рівні 23 700 грн/т. Відзначимо, за даними Консалтингової групи «А-95», середня вартість СВГ у регіоні на умовах FCA становить близько 24 500 грн/т.

Як повідомляв enkorr, «Ультрамарин трейдинг» у лютому здійснив два морських постачання СВГ у Миколаїв загальним обсягом 2,7 тис. т.

Довідка enkorr

Термінал «Укрлоудсистем» є найбільшим терміналом з прийому СВГ в Україні. Обсяг резервуарного парку на початок 2019 р. становив 6 тис. куб. м. За даними трейдерів, у 2019-2020 рр. «Приват» почав роботи з розширення парку місткості до 12 тис. т. Термінал входить до складу одеського нафтоперевалочного комплексу групи «Приват».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти