У початок

UPG відкрила уже третій свій АЗК в Одесі

Мережа АЗК UPG відкрила в Одесі новозбудований комплекс, який обладнано 14-ма паливо-роздавальними колонками і газовим модулем. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

«Напередодні різдвяно-новорічних свят національна мережа UPG зробила приємний подарунок автолюбителям і гостям Одеси. Неподалік центральної частини міста по вул. Дальницька, 49-А запрацював новозбудований комплекс із сучасним сервісом і широким спектром послуг», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, новий комплекс, який обладнано 14-ма паливо-роздавальними колонками і газовим модулем, — це вже третій об’єкт UPG в Одесі й шостий загалом в області. Цього разу UPG працевлаштувала ще 55 жителів регіону, тож для Одеси це ще й новостворені робочі місця.

На цьому АЗК, як і на решті автозаправних комплексів Одещини, UPG реалізує всі види пального: А-95, газ, бензин upg100 та upg95, а також зимове ДП, яке витримує зниження температури до -21°C. «Морозостійкий дизель компанія постачає з високотехнологічного нафтопереробного заводу, розташованого в Кувейті», – повідомили у прес-службі мережі.

На автозаправному комплексі можна не тільки заправити автомобіль пальним з Європи, Америки чи Близького Сходу, а й випити кави чи пообідати – на АЗК працює мережевий ресторан VIVO café із власною кухнею, де кожна страва тут готується з-під ножа командою кухарів. 

Наразі, окрім звичайного меню, можна замовити і сезонні новинки. Є притаманний для Одеси форшмак із грінками. Тут подбали і про дітей, тож окремо є дитяче меню. Для маленьких відвідувачів, подбавши про їхню зручність, у вбиральнях також обладнали мініатюрні умивальники із дзеркалом.

«На АЗК працює магазин супутніх товарів, можна підкачати шини чи придбати зимовий омивач лобового скла. Окрім цього, комплекс має широку парковку, де одночасно може зупинитися майже 50 автомобілів», – зазначають у мережі, додаючи, що з нагоди відкриття комплексу водії-учасники бонусної програми UPGgood зможуть заправитись тут із додатковою знижкою:

  • за кожен літр бензину чи ДП — 1 грн бонусами,
  • за кожен літр газу — 50 коп. бонусами.

«Якщо ж наповните бак від 25 л будь-якого пального, автоматично станете учасником національної акції «Бонуси-конуси». А це — шанс виграти один із п’ятнадцяти iPhone 15, нарахування 1 млн бонусів чи безлічі інших подарунків», – повідомляє прес-служба, уточнюючи, що на перших відвідувачів нового АЗК у місті чекають миттєві подарунки: морозиво власного виробництва ice U, гарячі напої, бургери тощо. А до кожного придбаного гарячого напою мережа пригощає фірмовою цукеркою upg.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти