У початок

УНТК запустила перший на ринку онлайн-кабінет

Компанія УНТК запустила перший в Україні онлайн-кабінет для обслуговування покупців дрібногуртових партій. Про це трейдер повідомив на своєму telegram-каналі.

Новий сервіс спрямовано на підвищення зручності електронного документообігу й оптимізацію робочого процесу контрагентів УНТК.

«Протягом багатьох років команда UNTK намагається бути першою у всіх нововведеннях на гуртовому ринку пального. Наш пріоритет – цифровізація, наші бізнес-процеси зацифровані на 95%!» — йдеться у повідомленні компанії.

Онлайн-кабінет має функції перегляду, пошуку, моніторингу й фільтрації рахунків. Для прискорення взаємодії з відділом продажів УНТК у розділі «Заявки» клієнти можуть створювати й надсилати заявки на відвантаження нафтопродуктів у цифровому форматі й перевірити їх статус.

Також у клієнтському кабінеті є змога пошуку, моніторингу і фільтрації заявок. У розділах «Видаткові накладні» й «Товаротранспортні накладні» покупцям доступний перегляд поточних і архівних документів.

За потреби компанія може конвертувати накладні в PDF-формат.

УНТК — відомий гуртовий постачальник нафтопродуктів, який розпочав роботу під цим брендом 2016 року. За сім місяців 2024 року компанія імпортувала понад 60 тис. тонн дизпального, бензинів і скрапленого газу з Польщі, Литви, Молдови, Румунії та інших країн. Клієнтська база УНТК нараховує більш ніж 400 контрагентів з усіх регіонів України, серед яких є великі агрохолдинги, мережі АЗС, транспортні компанії, виробничі підприємства та інші.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти