У початок

«Укрзалізниця» підписала другу «рамку» на масла

Також є російською мовою

АТ «Укрзалізниця» 29 січня 2021 р. уклало рамкову угоду з 4 постачальниками на постачання 5 тис. т моторних масел для дизельних двигунів М-14В2. Про це свідчать дані в системі ProZorro.

Рамковий договір підписано з компаніями «Корнет Холдинг», «КСМ-Трейд», «Торум» і «Міроіл».

Попередня ціна ресурсу, запропонована компанією «Торум», становить 21 770 грн/т, компанією «Міроіл» – 22 194 грн/т. «КСМ-Трейд» і «Корнет Холдинг» запропонували граничні ціни на рівні 22 269 і 22 770 грн/т відповідно.

Відзначимо, ця процедура є формальною, і ціни, заявлені претендентами, буде встановлено в рамках окремих закупівельних процедур. Дату закупівлі ще не визначено.

Як повідомляв enkorr, філія «Центр забезпечення виробництва» 24 грудня 2020 р. уклала з цими ж постачальниками першу рамкову угоду на постачання 1,5 тис. т масел М14-Г2ЦС у 2021 р.. Утім, закупівлю продукту в рамках тендеру досі ще оголошено.

АТ «Укрзалізниця» є найбільшим споживачем мастильних матеріалів в Україні, закуповуючи щорічно десятки позицій загальним тоннажем близько 15 тис. т. У 2019 році сума витрат на цю номенклатуру склала понад 560 млн грн.

Рамкові тендери на закупівлю масел уперше було оголошено влітку 2020 р.. Процедура цих конкурсів така: після надходження заявок УЗ проведе їх кваліфікацію щодо відповідності тендерним умовам. Надалі з цими компаніями буде укладено рамкові угоди. Між постачальниками, з якими було підписано контракти, періодично проводитимуться конкурси цінових пропозицій.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти