У початок

«Укрнафта» відновила пошкоджену окупантами АЗС на Миколаївщині

Відновила роботу пошкоджена обстрілами заправна станція «Укрнафти» у Снігурівці Миколаївської області. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Ще одна заправка «Укрнафти», пошкоджена внаслідок російської агресії, відновила роботу. Комплекс знаходиться в місті Снігурівці, Миколаївської області», – йдеться у повідомленні.

«До листопада 2022 року регіон перебував в окупації. Через постійні обстріли руйнувань зазнали житлові будинки та інфраструктура, в тому числі й заправка. Зовнішня і внутрішня частина операторської АЗК були посічені уламками від снарядів, постраждав навіс, цінова стела, колонки й резервуарний парк», – зазначають у прес-службі «Укрнафти».

На сьогодні на АЗК зроблено косметичний ремонт будівлі, замінено пошкоджені елементи й відремонтовано електрику. «Місцеве населення поступово повертається в регіон. Відновлення роботи комплексу дасть можливість заправити автівки, генератори і забезпечити людей роботою», – підкреслюють у компанії, додаючи, що «Укрнафта» продовжує відновлення постраждалих від обстрілів АЗК і на кінець жовтня планує відкрити ще один відновлений після російських обстрілів АЗК, який розташовано у селі Посад-Покровське на Херсонщині. 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти