У початок

«Укрнафта» придбала 5 пікапів для проєкту допомоги ветеранам

ПАТ «Укрнафта» закупило й передало 5 позашляховиків Renault Duster длоя допомоги ветеранам і їхнім сім’ям. Про це повідомляється на сторінці компанії у мережі Facebook.

«Укрнафта» долучається до проєкту допомоги ветеранам та їхнім сім'ям. Він реалізується спільно з організаціями «Простір можливостей» і «Коаліція ветеранських просторів», які вже допомагають військовим повернутися до мирного життя», – зазначають у компанії.

Як повідомляється, щоб розширити можливості існуючих ветеранських просторів і надати допомогу більшій кількості ветеранів та їхнім сім'ям, буде створено мобільні групи.

Для цього «Укрнафта» закупила й передала 5 позашляховиків Renault Duster. У складі груп будуть працювати психологи, юристи й кейс-менеджери. Спеціалісти зможуть відвідати людей просто за місцем проживання, навіть у маленьких громадах області.

«Ми дякуємо військовим і ветеранам. Зокрема співробітникам «Укрнафти», котрі долучились до ЗСУ або вже були демобілізовані. Підтримувати їх усіма наявними можливостями – найменше, що може зробити компанія – кажуть в «Укрнафті».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти