У початок

«Укрнафта» обговорила перспективи розвитку з BlackRock

Представники ПАТ «Укрнафта» й «Укрзалізниці» провели спільну зустріч із командою найбільшої у світі інвестиційної компанії BlackRock, під управлінням якої перебувають активи, що оцінюються у $8,6 трлн. Про це повідомив директор «Укрнафти» Сергій Корецький на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема йшлося про проєкти з посилення енергетичної незалежності, збільшення видобутку вуглеводнів, декарбонізації і переходу до низьковуглецевої економіки.

«Обговорили також перспективи розвитку «Укрнафти». Йдеться про можливість реалізації інвестиційних проєктів, зокрема нарощування видобутку і декарбонізації відповідно до європейських директив», – зазначив Сергій Корецький.

Нагадаємо, співпраця України й інвесторів розпочалася ще торік, коли BlackRock Financial Markets Advisory з Міністерством економіки України підписали меморандум про взаєморозуміння.

Водночас наприкінці минулого тижня, у п’ятницю, Мінекономіки підписало з BlackRock Financial Market Advisory угоду про надання послуг підтримки Фонду розвитку України. Фонд акумулюватиме й залучатиме державний і приватний капітал і спрямовуватиме його на модернізацію й розвиток ключових секторів економіки: енергетики, інфраструктури, сільського господарства, виробництва та ІТ.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти